Petra Kvitova a kést megtámadó hat hónapon belül visszatérhetett teniszbe

Petra Kvitova hat hónapon belül vissza tudott térni a teniszbe, ami a karrier véget ért, és amelyet a két alkalommal Wimbledon bajnok elismerte, hogy félt az élete ellen. Bővebben

Radek Kebrle, a 11-es világon működő sebész azt mondta szerdán délután, hogy a bal oldali inak és idegek helyreállítása – a fő játékszerkezete – nagyon jól ment, bonyodalmak nélkül ”. A játékos korábbi szóvivője elmondta: „A karrierje vége nem is keresztezte az elméjét.”

Kebrle hozzátette: „Petra 14 napig lesz pihenőhelyen, lassú unibet fogadási útmutatók rehabilitációval kezdi meg hat-nyolc héttel a művelet után.Ha ez a rehabilitációs folyamat jól megy, Petra-nak képesnek kell lennie arra, hogy három hónap alatt először ragadjon meg egy ütőt [de ne teniszezzen]. hat hónap elteltével. Túl hamar meghatározni, mikor pontosan visszatérhet a versenyhez, de Petra készen áll arra, hogy mindent megtesz, hogy visszatérjen a legmagasabb szinten. Petra elégedett a művelettel, és jó szellemben van. A sebzés mértékét tekintve a műtét nagyon jól ment. Az orvosok javították az inak károsodását a bal oldali öt számjegyben, valamint két idegben.Petra hat-nyolc hétig viseli a kezét, és három hónapig nem lesz képes súlyt viselni. ”

A Cseh Szövetségi Kupa csapatának szóvivője külön nyilatkozta a helyi televíziót. a képzés és a játék, azonban a helyreállítása hosszú ideig tarthat. Karel Tejkal, a szóvivője hozzátette: „Ő továbbra is azt mondta:„ Hadd össze őket gyorsan, függetlenül attól, hogy hónapokig vagy évekig tart. ”Várja a továbbképzést.

Elképzelhetetlen a 26 éves a Wimbledon előtt, a fővárosban, ahol 2011-ben áttörést ért el, és ahol 2014-ben ismét megnyerte a turnét.Figyelembe véve a sérülések súlyosságát és a művelet hosszát, biztosnak tűnik, hogy még a könnyű gyakorlatok megkezdése előtt is hosszú rehabilitációs időszakot fog szembesülni. egyedülálló hatalom és versenyszellem ”- mondta a WTA, tükrözve a játék egyik legnépszerűbb játékosának a támadásából eredő sokkot. egy munkás olvasó segédmérővel, és nem tudta, hogy ki volt az utas, amíg a lakás ajtaján belül volt. Kényszerítette a fürdőszobába, amely késsel a torkához vezetett, és az ezt unibet ingyen fogadások követő harcban a késes sebeket a négy ujjához és a bal kezére húzta a hüvelykujjával.Elmenekült, és a kórházba vétel előtt hívta a rendőrséget.

A játékos kedden a Facebookon küldött hozzászóláson. „Ma a lakásban megtámadták egy késsel rendelkező személy. Megpróbáltam megvédeni magam, a bal kezemben súlyosan megsérültem. Rázott, de szerencsés, hogy élek. A sérülés súlyos, és szakembereket kell látnom, de ha tudsz semmit rólam, erős vagyok, és én harcolni fogok ezzel. Mindannyian újra köszönöm a szeretetet és támogatást, és most nagyra értékelnék néhány adatvédelmet, miközben összpontosítok a helyreállításomra. az egyik unibet internetes sportfogadás legnehezebb szezonja. Az év elején a világon a 6. helyen állt, és 2013 óta először dobta ki az első 10-ből.Kétszer váltott edzők, és elválasztották a régimódi vőlegényétől, a cseh jégkorong-játékosától, Radek Meidl-től.

About

You may also like...

Comments are closed.