Online sport fogadás

Időnként olyan messze volt a kilenc outfield csapattársától, akiket a labda mögé taszított, amikor megpróbálták elpusztítani a hullámokat a német támadások után, hogy alig tudta kivenni a zöld pólót a Parc des A hercegek hangja. Más időkben a QPR csatára is visszahúzódott, felkavarta Manuel Neuer-t, hogy fenyegetően meneküljön a félúton, mivel Németország egyfajta 2-0-8-as alakulást online sport fogadás alkalmazott és ostromolt az észak-írországi célnak. A német legjobb csoport Gomez után, de Észak-Írország addig tovább kvalifikálva Tovább…

Mire a korábbi Newport és Peterborough csatára kilépett Kyle Lafferty órájából, teljesen elfutott, mégis alig bírta a labdát.A Lafferty, egy ilyen fontos jelenléte Észak-Írország kvalifikációs kampánya alatt, hasonlóan frusztrált.

A másik oldalon a tornyosuló Mario Gómez, mint egy hagyományosabb előretekintés, Götze hamis kilencnek tűnt, kulcsfontosságúnak tűnt, hogy kinyitotta a támadást. Ott, ahol Mesut Özil, Thomas Müller és Julian Draxler szép formákat öltött, néha kevés hatással voltak a megnyitó két online sport fogadás meccsre, amelyek négy pontot hoztak, de csak két góllal. Gómezgave nekik középpontját. Draxler megtette az utat, és egy sokkal jobb Götze elhagyta korábbi szerepét, hogy csatlakozzon a támogató trióhoz.

Ez működött.Az egyoldalú első felében, amikor a ragyogóan buja, észak-írországi rajongók tömeges lelkesedése elszalasztotta az előítéletet, Németország véget vetett az esélyeinek. Olyan volt, mint egy tréning, amikor a támadó támadók triója, mint a dühös méhek zümmögtek Gómez mögött, és a teljes hátvédek, Joshua Kimmich és Jonas Hector csatlakozott.

Ha Roy Hodgson és az ő angliai játékosai visszatértek Chantilly-ben itt volt egy objektív lecke arról, hogyan haladhat át egy parkolt buszon. Észak-Írország tudta, hogy ez a kötél-kötél ügye, és komoran akarja lógni, amíg meg nem kapják a lehetőséget.Ahogy Müller kétszer zuhant a labdának a online sport fogadás faasztalhoz, Özil ugyanúgy csúszott, ahogy a labdát a hálóba tette, Michael McGovern pedig egy sor kiemelkedő mentést adott, úgy tűnt, hogy a pillanat még mindig kevésbé valószínű. egy okos lépés végére. Könnyen lehetett volna 5-0-ra félidőben. A standokon még mindig énekeltek, még mindig visszahúzódtak, de az a gondolat, hogy a német védekezés mindenáron rettegett, még enyhén ironikusabb levegőt vett fel, mint az előző este, amikor Mats Hummels elfojtott egy vigyorral a kilátásban. Facebook Twitter Pinterest Észak-Írország kiváló hangon volt, annak ellenére, hogy csak 29% -uk volt a birtokukban lévő csapata.Fotó: Craig Mercer / CameraSport a Getty Images-en keresztül

De mivel a pontszám 1-0-ra maradt, 71% -ról 29% -ra esett minden esély és birtoklási statisztika ellenére, egy harc esélye, hogy az egyik legjobb harmadik helyezett helyezést biztosítsa.

Gareth McAuley és Jonny Evans kiváló volt, McGovern kiemelkedő volt az online sport fogadás elejétől a végéig. Kétségbeesetten vágytak egy esélyre. Soha nem jött, de még mindig szilárdak voltak.

Haza az első miniszter, Arlene Foster, szankcionálta a “menj haza kora” napot. A stadionban lévő 15 ezer plusz többet tett, mint amennyit csak tudtak, és végül is elhagyták az ellenfeleiket, még hátrafelé is. A Rory McIlroy magas színvonalú versenyeken George Best pólót játszott. Észak-Írország 0-1 Németország: 2016-as év – ahogy történt!Bővebben

Miután a kiábrándító felhívást Lengyelországgal – és a Michael Ballack korábbi kapitánytól – Bastian Schweinsteiger, még a csapat szívverését még akkor is, ha támogató szerepükre csökkentették – . Fekete színű, fekete-fehér baseball sapkát viselt, Neuer mellett, azonos felhúzással. A fekete fekete repülőgép előtt álltak, a Die Mannschaft 2016-as oldalán festették, ahol Franciaországban haladtak át a Chambéry-i képzési bázisukból. Annak ellenére, hogy lenyűgöző nyitási órája ellenére a frenetikus sürgetés a németekből kijutott, Joachim Löw, aki egy teljesen fekete együttesben is csillogott, kezdett frusztráltan nézni – különösen azzal a hírrel, hogy Lengyelország 1-0-ra ment Ukrajnával szemben.Németország kérdezi, mi Brazília tanulhat Észak-Írországból, Michael O’Neill röviden megdöbbent, mielőtt azt válaszolta volna, hogy a végső online sport fogadás sípra fognak menni. Ők biztosan ezt tették, 1-0-ra lőttek a világbajnokok ellen, olyan vereséggel, amely úgy érezte, olyan közel van a győzelemhez, mint bármelyik hátramarad. Mindezek a ragyogó rajongók, akik elhagyták a stadiont. “Na, na, na, na, na, na,” énekeltek csendes német versenytársaiknak, de nem egészen ki Párizsban és Londonderryben.

About

You may also like...

Comments are closed.