Walford Mazzarri, Bet365 vezetője azt mondja, hogy két vagy három új játékosra van szüksége

Walter Mazzarri azt mondta, még mindig reméli, hogy megerősíti Watford csapata gerincét „két vagy három új játékos” -val, mivel a Premier League-ről való visszaszámlálás folytatódik.

Az 54 éves a régi olasz a Hornets hetedik edzőjévé vált öt évszakban, miután Bet 365 átvette a népszerű Quique Sánchez Flores-t. Watford a nyár folyamán nagyrészt csendes volt a transzfer ablakban, Isaac Success és Christian Kabasele védőnője volt az egyetlen nagy pénzük. De Mazzarri azt reméli, hogy megváltoztatja. Simon Burnton Bővebben

„A klub adta nekem a lehetőséget, hogy két vagy három új játékossal léphessek el” – mondta a szerdán a bemutatóján. – Azt mondják, nem probléma, ha szükségünk van Bet365 rájuk, és azt hiszem, szükségünk van rájuk.Nem szívesen megyek részletesen, de valószínűleg minden védelmi pozíció, középpálya és előremutató lesz. , de Mazzarri ragaszkodik hozzá, hogy nem állított be pontpontot, és annyi időt szeretne adni az új játékosainak, hogy alkalmazkodjanak a taktikájához. az egykori Napoli és az Internazionale edző, aki tolmácson keresztül beszélt az első sajtótájékoztatóján, mint Watford menedzser. „A Watford tavaly nagyon jól teljesített, elérve az FA-kupa elődöntőjét, de nem szeretem visszanézni.Most itt vagyok, és nagyon kényelmesnek és Bet365 motiváltnak érzem magam, hogy jó munkát végezzek. ”

Azt mondta, hogy kapcsolatba került a Watford olasz tulajdonosával, a Pozzo családdal, ami azt jelenti, hogy nem törődött korai pontok a táblán, szombaton a Szent Mária-tól kezdődően. „Beszéltem a klubtal és új menedzserként, de tapasztaltként is, lehetővé tette számomra, hogy először értékelhessem a játékosokat a klubban. Ez az, amit eddig tettem, ”mondta.

„ Úgy gondolom, hogy jelenleg csak a csapat fejlesztéséről van szó. Nem gondolok a tavalyi pontokra vagy az idei pontokra. Arra gondolok, hogy a meccset egyre jobban meg tudjuk felelni, és Bet365 hogyan tudjuk ezt a lehető legjobban megtenni. Ebben a pillanatban nem állítom be a határokat. ”

Az egyik játékos, aki Mazzarri örömmel tartotta a könyveit, Troy Deeney.A klub kapitánya a Leicester City bajnokai által nyáron korábban megközelítés tárgyát képezte, mielőtt új szerződést írtak alá a Vicarage úton.

„Troy számunkra nagyon fontos,” mondta Mazzarri, „ő a kapitány és a csapat vezetője. Amikor eljutsz egy klubba, információt kérsz, és azt mondták, hogy Troy a Watford vezetője és Bet365 internetes fogadóirodák szereti az ingét. Ez nagyon fontos. ”

A Mazzarri hírnevét mind fegyelmi diszciplinárként, mind edzőként kapja, aki javítja a játékosait a csapatában.A Napoli három évszakában Edison Cavani-t fejlesztette ki a világ egyik legfélelmetesebb sztrájkolójává, több mint megduplázva a játék arányát, mielőtt az Uruguayan 2013-ban költözött Párizs St Germainba.

magam a csoport főnöke és nekem nagyon fontos, hogy szabályokban és kölcsönös tiszteletben legyen egy csoport. A győzelem ebből a szempontból származik – mondta Mazzarri. „Sokan hajlamosak elfelejteni [szerepem a játékosok fejlesztésében]. Azok a sztrájkolók, akikkel dolgoztam, megverték a korábbi rekordjaikat, de ez az összes kemény munka és a játékosok által szerzett mentalitás miatt van.Ezért mondom, hogy fontos, hogy a játékosok megtanuljanak. júliusban a QPR-nél. – Nem igaz, hogy dohányzom az öltözőben. Ez tiszta Bet365 találmány volt – mondta. – De igen, senki sem tökéletes, dohányzom, de azt akarom mondani, és ez nagyon fontos, hogy nagy tiszteletet tartok a mellette lévő személy iránt, és ha azt mondják, hogy nem dohányzom, nem dohányzom.

Amikor megnyomják, hogy engedélyezze a játékosainak, hogy füstöljék, Mazzarri egy olasz „nem” cégkel válaszolt.

read more: http://liveapuestas.info/bet365-felkeszul-az-erzelmi-bucsura-angliaban/

This entry was posted in Bet365.

About

You may also like...

Comments are closed.